Det är det, även om vi är mitt i dagen. Det är bara så. Jag ser inget än mörke. Inte bara himmeln är mörk utan hela golvet med. Mörkt som jag flydde från. Det kanske jagar mig ändå hit?? Räckte nte var det gjorde i mitt land?? Vill det att hela jorden ska falla i dig, jävla mörkt??  Jag tyckte att det skulle vara vit som snö i Sverige men hann aldrig uppleva det. Hela golvet var mörkt fast kunde jag se min egen reflektion i det. Jag tyckte inte om mig själv. Varför händer det? Varför mörker blodet hela golvet och på grund av vadå? Fattar inte hur kan en människa göra så och dessutom en ung kille?

Min kära assistent gick bort till ljuset och lämnade mig i det här mörkt. Ååååh var ensam jag känner mig utan henne. Varför mördade du henne?? Varför?? Du själv är mörke, fattar du; skrek jag på honom. Gå ut härifrån. Åk tillbaka till ditt mörke, skrek jag en till gång på honom och fortsatt, för att här är det ljust och ska alltid vara så. Du har ingen chans att vinna över ljuset. Ditt mentalitet passar inte här oavsett vad du gör. Ljuset vinner alltid. Jag har inget med dig att göra. Vi tillhör inte varandra. Du tillhör till mörkt och jag till ljuset. Jag ska göra allt för att sprida ljuset och du och dina mörka varelser ska se.

Vila i fred kära assistent. Jag kommer att sakna dig.

(En annan fantasi scen full med metaforer och en hyllning från ett annat flykting barn inifrån den ensamkommande barn flyktingboende i Göteborg till vad som hände igår. En ung kille i 17 år ålder knivhögg en kvinna som  jobbar som assistent på samma boenden. Läs gärna mer angående detta i olika media t. ex, aftonbladet)

NAMIR SHAMANY